► Recenze a videa

Princess princess

31. května 2008 v 16:03 | Morgana Ehran
Dovolila jsem si napsat recenzi k mému oblíbenému - z neznámých důvodů - anime, jenž jsem nedávno zkoukla.

Patalliro Saiyuki

24. května 2008 v 8:16 | Marťan
PATALLIRO SAIYUKI
žánr: akce, dobrodružství, fantasy
podžánr: Shonen-Ai, Bishounen
počet epizod: 26
čas jedné epizody:9 min.

Angel's Feather

17. května 2007 v 15:12 | Marťan
Ehm, ehm ehm. Řeknu to asi takhle - kdyby nebylo Angel's Feather udělané tak z rychlíku, stalo by se jedním z mých nejoblíbenějších anime. Bohužel však na něm buď pracoval někdo, kdo to absolutně odfláknul, nebo bylo toto anime vytvořeno jen za účelem propagace PC hry, jež nese stejný název a pravděpodobně pojednává o tom samém.

Fake

16. května 2007 v 16:22 | Marťan
Fake je takové lehčí shonen, najdete tam všehovšudy tři kissy, zato ale perfektně podané. A taky jeden pokus o takové přátelské znásilnění. Chcete vědět, jak takové přátelské znásilnění vypadá? Mrkněte na Fake!!!

Kyou Kara Maou

15. května 2007 v 18:46 | Lauritte
A/N nemohla jsem odolat a odpustit si tuhle recenzi:))

~Kyou Kara Maou~

Žánr: komedie, shonen-ai, romantika, fantasy, drama
78 epizod, cca 22 minut

GAKUEN HEAVEN/HEAVEN ACADEMY

14. května 2007 v 21:43 | Marťan
Gakuen Heaven je jedno z prvních shonen, které jsem viděla. Jde o romantickou situační komedii ze školního prostředí s prvky erotiky - vlastně s takovými prvčičky erotiky. Ale k tomu se dostanu.

SUKISYO

14. května 2007 v 21:40 | Marťan
Pravý milovník shonen-ai si Sukisyo prostě nesmí nechat ujít. Sukisyo je základ. Základ vesmíru, zvaného shonen-ai :)

Yami no matsuei

14. května 2007 v 21:28 | Marťan
O tomhle shonen moc lidí neví, což je škoda. Je to příjemné pokoukání, pobavíte se a možná občas napětím zapomenete dýchat.
 
 

Reklama